Bemutatkozás

A Katolikus Egyház épületében lelt otthonra. napközi otthonos óvodánk. A tágas, felújított épület egészséges környezetben található. Szeretetteljes, érzelmi biztonságot nyújtó légkörben, a családdal szorosan együttműködve, a családi nevelésre építve, az életkori sajátosságokat, az egyéni fejlődési ütemet figyelembe véve segítjük elő a gyermeki személyiség fejlődését, kibontakoztatását, kiegészítve a környezettel való együttélésre neveléssel. Mindenkor a gyermekek érdekeit tartjuk szem előtt, mely tevékenységünk legfőbb meghatározó feladata.

Legfontosabbnak azt tartjuk, hogy a gyermekek jól érezzék magukat nálunk.
Szobáink tágasak és jól felszereltek, a gyermekek igényeit kielégítik. Sokat kirándulunk, bábszínházba járunk Csíkszeredába.

Az óvoda tárgyi feltételei:

Tágas, növényzettel beültetett udvar áll a gyermekek rendelkezésére, modern játszótéri játékokkal, amely hintázásra, hintalovazásra, és egyéb játéktevékenységekre ad lehetőséget. Természetes anyagokból készült bútorokkal és játékeszközökkel felszerelt, térelválasztókkal játékkuckókká alakítható, barátságos csoportszobáink nyugodt légkört biztosítanak az elmélyült játékhoz.
Saját konyhánkban a heti étrend kialakításánál a gyermekek kívánságait is figyelembe vesszük.
Az oldal az támogatásával jött létre.